Vrouw gewond na aanrijding met boom

EIBERGEN – Op de Groenloseweg (N18) is net na middernacht (nacht van zondag op maandag 27 mei) een bestuurster gewond geraakt (ter hoogte van de Ballastput). Door een onbekende oorzaak raakte ze de macht over het stuur kwijt en knalde de bestuurster met haar auto tegen een boom. Brandweer Eibergen en politie Berkelland kwamen snel ter plaatse om eerste hulp te bieden. De automobiliste hoefde niet uit haar auto bevrijd te worden. De spuitgasten gingen daarom weer snel huiswaarts. De vrouw is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. Een agent in burger – die onderweg was naar huis – trof als eerste de aanrijding aan. Hij belde meteen de alarmcentrale om zijn collega’s te waarschuwen. Het verkeer had enige hinder na het ongeval.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3738]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vrouw gewond na aanrijding met boom”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven