Welkoop verkoopt nu Ruurlose meubelen

EIBERGEN/RUURLO – Het leek er de afgelopen tijd niet op, maar het buitenseizoen is nu toch echt begonnen. De dagen lengen en de blik is weer naar buiten gericht. Lange zwoele zomeravonden liggen in het verschiet en waarin kun je je nou beter ontspannen dan in een fijne tuinmeubelset? De steigerhouten meubels van Wierda Outdoor Design uit Ruurlo geven met hun robuuste look karakter aan een tuin en zijn buitengewoon comfortabel. Deze tuinmeubels zijn sinds kort verkrijgbaar bij Welkoop Eibergen. In de winkel aan de Beltrumseweg staat inmiddels een demo-set van steigerhout opgesteld. De Welkoop-winkels bieden een ruime keus en de klanten kunnen vanaf nu niet alleen meer kiezen uit tuinmeubels gemaakt van kunststof of teakhout, maar ook steigerhout”, zegt Klaas Wierda.

Wierda: ”Op de manier van afwerken van de meubels hebben we al veel positieve reacties gehad. De meubels worden goed afgeschuurd, de kwaliteit van de afwerking is zeer hoog. Naast de demo-set is er in de Welkoop-winkel een geïllustreerde presentatiemap aanwezig waarin een overzicht is te vinden van meubels en maten. Mensen hebben de keuze om onderdelen van verschillende sets te combineren, als er bijvoorbeeld wordt gevraagd om een groter tafelblad en extra stoelen of banken dan is dat mogelijk.”

”Veel bedrijven leveren standaard meubelen, Wierda Outdoor Design komt graag tegemoet aan de specifieke wensen van de klant. Naast de basisuitvoering is maatwerk te allen tijde op aanvraag mogelijk. Dit was voor ons één van de redenen om de samenwerking aan te gaan”, aldus Patrick Ebbers van Welkoop Eibergen.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.wierda-outdoordesign.nl hier is het gehele assortiment in één oogopslag te zien.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven