Wie vernielt moestuin bij gemeentehuis?

BORCULO – Hij ligt er nu weer strak bij, de moestuin bij het gemeentehuis in Borculo. Afgelopen weken is de tuin meerdere malen ‘vernield’. Volgens de gemeente gebeurt dit meestal in het weekend. ”De tuin wordt door fanatieke Berkellanders onderhouden. Erg jammer dat jongeren de boel plattrappen en vernielen. Het kost veel tijd en energie om de tuin weer op te lappen”, aldus de gemeente. Ziet u aankomende tijd iets verdachts rondom het gemeentehuis? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wie vernielt moestuin bij gemeentehuis?”

  1. Zo’n belachelijk gemeentehuis, kost ook teveel en dan kun je nog nagaan, dat er nog 150 plekken vrij zijn, die nooit benut zullen worden. En hoe slim ben je, om daar een moestuin aan te leggen, is vragen om problemen. Gemeente doe eens geen domme dingen met je geld!!!

  2. burger van borculo

    cameras voor en achter het gemeente huis en ook met zicht op bus plein weet je gelijk welk tuig het is zo veel inversteren ma niet na denken over bewaking dom van de gemeente

  3. Dit was toch te verwachtten!!!! Kan de gemeente dan helemaal niet meer nadenken!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven