Workshop ‘prettig bewegen’ in Eibergen

EIBERGEN – Op een rustige manier je spieren trainen? Dat is Ismakogie. Vanuit een rustspanning van de spieren worden subtiele bewegingen gemaakt die ervoor zorgen dat je je spieren en gewrichten op de juiste manier gebruikt en belast. De oefeningen verbeteren je natuurlijke bewegingsritme en de samenwerking van de spiergroepen: de spieren van je tenen met de spieren van je vingers, de spieren van je voeten met je handen, je enkels met je polsen, je bovenbenen met je bovenarmen, je bekenbodem met je buik- en rugspieren enz. Het unieke van Ismakogie is dat ook je hoofd- en aangezichtspieren geactiveerd worden.

Al gauw vertaal je de oefeningen naar je dagelijkse werk- en bezigheden. ‘Ongemerkt’ train je de hele dag. Je lichaam wordt meer ondersteund en blijft beter in model. Je staat steviger op de grond, voelt je gezonder en meer in balans met je omgeving. Tijdens de workshop worden de algemene theoretische uitgangspunten meteen met oefeningen in praktijk gebracht, want Ismakogie is vooral: voelen wat bewegingen in jouw lichaam doen.

De workshop is op zaterdag 25 mei van 14.00 tot 16.00 uur in het DolFijn Centrum, Kerkdijk 10, 71252 DB Eibergen. De kosten zijn 25 euro, inclusief koffie/thee en gratis parkeren. Voor informatie en aanmelding: Corry Westgeest, docent. www.ismakogieCW.nl[email protected] – 053 4763881.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven