Ali B naar openluchttheater in Eibergen

EIBERGEN – Ali B geeft zaterdag 7 september een concert in Openluchttheater Eibergen. Het optreden van de populaire rapper vormt de afsluiting van Festival op (de) Maat. Het is een evenement voor – en door – mensen met èn zonder een beperking. ”We zijn ontzettend blij met de komst van Ali B. Een fantastische afsluiter voor een heel breed publiek”, aldus Mariëlla Vermeer van Openluchttheater Eibergen.

Een online ticket kost in de voorverkoop €7,50, plus 1 euro transactiekosten,  en is vanaf heden verkrijgbaar via de website www.openluchttheatereibergen.nl . Aan de dagkassa kost een ticket 10 euro. Het programma begint om 15.00 uur en is gevuld met uiteenlopende activiteiten en muziekoptredens. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder.

Het optreden van Ali B begint om 19.00 uur en het festival eindigt om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ali B naar openluchttheater in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven