Amicitia organiseert een reünieconcert

GEESTEREN – Op zaterdag 8 juni geeft muziekvereniging Amicitia een Reünieconcert met aansluitend een gezellige feestavond. In de middag zullen bijna 60 oud-leden samen met de huidige leden repeteren, om ’s avonds het beste beentje voor te kunnen zetten bij het mini-concert, om 19.30 uur bij Baan in Geesteren. Er zijn optredens van het harmonieorkest, dat bijna verdubbelt door het aantal oud-muzikanten dat meespeelt. En er is voor de gelegenheid een drumband (met lyra’s) én majorettegroep samengesteld. Extra bijzonder is dat alle drie de onderdelen door oud-dirigenten/oud-leden worden begeleid: Het harmonieorkest door Harry ten Brinke, de drumband door Henk Mensink en de majorettes door Jeanine Hulshof.

Mocht u op het állerlaatste moment nog enthousiast worden om mee te doen: geen probleem! Er is altijd een plekje over en voor een instrument wordt gezorgd. Na afloop van het concert is er een gezellige avond met muziek van het duo Kunst met Peren. Iedereen is van harte welkom bij het concert en de feestavond, ook niet oud-leden van Amicitia. De toegang is gratis. Tijdens het reünieconcert wordt officieel de jubileum-verjaardagskalender gepresenteerd, die de muziekvereniging heeft laten maken om het 120-jarig bestaan te vieren.

Alle muzikanten en vrijwilligers zijn op originele wijze gefotografeerd door Daan Bomhof op herkenbare plekken in en rond Geesteren. De kalender geeft een mooi beeld van de muziekvereniging en het dorp in 2013. Met de verkoop ervan hoopt de vereniging een deel van jubileumactiviteiten te kunnen bekostigen.

De kalender is tijdens het reünieconcert te koop en vanaf 10 juni bij Supermarkt Geesink en Café Restaurant Baan in Geesteren, kosten zijn €10,- per stuk.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven