Bezoekers weten tuinfair goed te vinden

dsc06324NOORDIJK – Mooi weer, meer dan honderd standhouders, vrolijke bezoekers, en een ruim aanbod. Meer ingrediënten had de organisatie van de Noordijkse tuinfair niet nodig om er een succes van te maken. Bezoekers waren er in grote getale aanwezig. Ze struinden zondagmiddag gezellig langs de kraampjes. Van Mariabeelden tot eigengemaakte jam, van alles werd er verkocht. Maik Meulenveld uit Beltrum was na afloop tevreden over de fair. “We hebben heel wat producten verkocht, maar dat is niet het belangrijkste. Op deze manier kom je in contact met de klant. Dat schept een band en zorgt voor vertrouwen.” De tuinfair werd gehouden aan de Bliksteeg in Noordijk. Er werden niet alleen producten verkocht op de fair. Zadelmaakster Ilona ter Horst en beeldhouwer Henk Hartgers waren ook van de partij. ”Hoeveel bezoekers er zijn geweest?, honderden”, aldus Karin Dekkers.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3824]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bezoekers weten tuinfair goed te vinden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven