De Gaard is klaar voor ‘Medical Fitness’

dsc05809NEEDE – Sportschool de Gaard blijft continu investeren in personeel en opleidingen. Recent hebben Karien Polman en Hanneke Wamsteeker hun diploma Medical Fitness gehaald. Na een jaar studeren kunnen ze sportliefhebbers met pijnklachten behandelen (verlaagde belastbaarheid). Mensen kunnen ondanks hun beperking toch blijven sporten. Denk aan rugklachten, nek- en schouderklachten en bekkeninstabiliteit. Hanneke: ”Het belangrijkste onderdeel is dat we mensen tijdens het sporten pijnvrij maken. Ze moeten na het tapen meteen het verschil voelen. We proberen de deelnemers zoveel mogelijk te begeleiden. Dat doen we doormiddel van een speciaal programma. Je moet het zien als een soort fysiotherapie.” De Gaard noemt zichzelf een ambachtelijke sportschool. Ze zorgen persoonlijke begeleiding en gaan met de tijd mee. Meer info op www.degaard.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3773]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “De Gaard is klaar voor ‘Medical Fitness’”

 1. Nou nou, de gaard heeft nooit inzicht gehad in de klachten van mensen, ben benieuwd of ze dat nu wel hebben. De adviezen zijn daar nooit geweest wat ze hadden moeten zijn.

 2. Ronald ter Haar

  H als je meent hier een reactie te moeten plaatsen terecht of niet terecht wees dan ook zo groot om je naam te vermelden Commentaar geven in de anonimiteit is een zwakte bod . Stumper

 3. Gefeliciteerd!

  @ Ronald. Waarom nu weer stumper op het eind? Je begint zo netjes.

  Waar het verstand ophoudt begint men te schelden..

 4. erwin kempers

  wat sneu dat er weer meteen iemand kritiek moet hebben. ik ben wel enorm geholpen door de dames en paul bij de gaard en vind het super dat ze maar door leren en blijven ontwikkelen voor ons en elkaar.
  gefeliciteerd dames.

 5. In ons ruim 16-jarig bestaan hebben wij nog nooit een klacht mogen ontvangen over verkeerde adviezen. Daarom zijn wij erg benieuwd naar de slechte ervaring van de anonieme H | 08-06-13 | 17:59 Wij zijn gewend aan open en eerlijke communicatie met klanten, dus ook in dit geval horen wij graag van H op welke feiten hij zijn oordeel over De Gaard baseert.

 6. ik kom ook bij de gaard en kom er graag ik sport erfijn en het is ook nog is beregezellig.als ik advies wil of geholpen wil worden,word dat altijd prima geregeld.als mij iets niet aanstaat meld ik dat gelijk en ga dat niet doen op een sneaky manier hier .dames nog gefeliciteerd en zet m op.

 7. Henk Heinneman

  Wat een held die h spreek mij maar een keer aan krijg je tekst en uitleg
  Want jij zit er helemaal naast
  De gaard is nog een eerlijke sportschool met goed opgeleide mensen met diploma,s

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven