Gewonden bij ongeval met vrachtwagen

DSC01886EIBERGEN – Bij een ernstig ongeval op de kruising Molenweg met de Kiefteweg in Eibergen is woensdag 5 juni een vrouw gewond geraakt. Zij verleende geen voorrang aan een varkensvrachtwagen met aanhanger. De vrachtwagen was leeg. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw kwam van de Molenweg. De vrachtwagen die vanuit de richting Eibergen kwam probeerde nog uit te wijken. De aanhanger kwam hierbij in de berm terecht en de combinatie kantelde. De vrouw is door de brandweer uit haar auto geknipt. Ook de chauffeur van de vrachtwagen is naar het ziekenhuis overgebracht. De vrachtwagencombinatie ligt over de gehele weg. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Het bergen zal nog enige uren duren.


[nggallery id=3766]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven