Folkloredansers sieren openluchttheater

img_4060EIBERGEN/REKKEN – Rekken op de Maat, dat was de titel van de jubileumdag – ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Crescendo – die zondag in het openluchttheater werd gehouden. Tientallen folkloredansers uit de regio en daarbuiten (Hindeloopen, en Enter) sierden het theater. Samen met de muzikanten van Crescendo uit Rekken zorgden ze voor dans en muziek (zie foto’s en video). Ook de jonge dansers (De Dréjtöllekes) mochten hun danspasjes tonen. De Plaggenmeijers en de Lebbenbruggedansers uit Borculo vermaakten ook het publiek. Het festival trok aardig wat bezoekers. De dansers moesten af en toe schuilen vanwege hevige regenbuien. Maar na de buien gingen de groepen weer vrolijk verder. Op 7 juli gaat het jubileumfeest verder. Dan is iedereen welkom tijdens het Frühshoppen bij café Rotering.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3809]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Folkloredansers sieren openluchttheater”

  1. Cor van der Kolk

    Laten we dit ieder jaar doen, het lijkt dan op het Folkfloristisch Festival dat helaas niet meer wordt gehouden. .
    Groeten Cor van der Kolk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven