Graffitispuiter pimpt jeugdhonk in Ruurlo

dsc05782RUURLO – Graffitispuiter Sjoerd Wopereis heeft zich recent flink uitgeleefd in Ruurlo. Het jongerencentrum (Loco) ziet er weer ‘fris en fruitig’ uit! De felle kleuren vallen vanaf de Zuivelweg goed op (zie foto’s). Maar is dit geen vandalisme? ”Ik heb een tijd geleden permissie gevraagd om daar te spuiten en sindsdien probeer ik elke twee weken een wand te spuiten. Deze keer wil ik het iets langer laten staan omdat we hier behoorlijk lang aan hebben gewerkt. Ik heb wel één muur overgehouden die ik eventueel binnenkort weer over zou kunnen spuiten.” De politie hoeft – na het lezen van dit bericht – dus niet in actie te komen. De kunstenaar is komende vrijdag ook aanwezig op Reurpop. Daar gaat hij zijn kunsten letterlijk en figuurlijk laten zien. Oja, Reurpop staat nu ook op het jongerencentrum (zie foto).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3761]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Graffitispuiter pimpt jeugdhonk in Ruurlo”

  1. Ter verduidelijking.. De vernielingen op de paal en dierenartspraktijk zijn duidelijk niet afkomstig van mij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven