Heerlijk Ruurlo trekt honderden mensen!

img_5229-r50RUURLO – Het was zaterdagmiddag letterlijk en figuurlijk heerlijk in Ruurlo! De weergoden waren het evenement Heerlijk Ruurlo goedgezind. De organisatie en de bezoekers boften met het mooie weer. In het hele dorp waren tal van activiteiten opgezet. Het ringsteken was een ware publiekstrekker. Heel wat mensen genoten van het schouwspel! De kalverkeuring viel ook in de smaak (zie foto’s). Schouder aan schouders was ook van de partij. Het koor liet flink van zich horen.  Bezoekers waren positief te spreken over de eerste editie van ‘Heerlijk Ruurlo’. Ook de initiatiefgroep was tevreden over het nieuwe event. Fotograaf Foto’s Truus Stotteler was voor NUB van de partij. Ze maakte mooie kiekjes (zie hieronder).

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3822]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Heerlijk Ruurlo trekt honderden mensen!”

  1. Leuk. Maar levende have (zoals kalfjes) hoort niet op een braderie of zomerfeest of wat dan ook, maar gewoon op de boerderij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven