Inwoner Berkelland vernielt ruit discobus

BELTRUM – Zaterdagnacht heeft een inwoner uit Berkelland voor opschudding gezorgd. De Berkellander vernielde tegen 03.45 uur een ruit van een discobus. Dit gebeurde volgens de politie op de weg tussen Markelo en Beltrum. De persoon is door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij werd ingesloten voor verhoor.

Tijdens de aanhouding werd de politie niet zo netjes behandeld door omstanders. Wijkagent Geertjan Sloots op Twitter: ”Het is jammer, dat sommige knapen zo dronken zijn, dat ze geen idee hebben wat voor onzin ze uitkramen als wij met ons werk bezig zijn. Zeg je tegen een knaap dat hij geen alcohol mag drinken op straat, zegt z’n kameraad doodleuk dat hij schijt moet hebben aan de politie.”

”Gelukkig was deze jongen zo verstandig om niet naar zijn maatje te luisteren en eieren voor zijn geld te kiezen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven