Knalfeest in Beltrum wordt nu zomerfeest

BELTRUM – Stichting de Wannehaves laat er geen gras over groeien. Het succes van vorig jaar om er een tweedaags feest van te maken krijgt een vervolg in 2013. De naam knalfeest maakt plaats voor de titel: zomerfeest Beltrum. ”We beginnen zaterdagavond 22 juni in de feesttent op het Mariaplein in Beltrum met Classic rockcoverband Deliverance. Deze vijfmansformatie uit Dinxperlo neemt je mee op een muzikale reis dat begint in de jaren 70 en eindigt in het heden, met een brede basis in de jaren 80. Een goede mix van verrassende rockcovers dat ene keer ingetogen en de andere keer robuust vertaald wordt”, zegt Robert Rinders.  Zij zullen er een prachtig zomeravondfeest van maken. De tent is zaterdagavond om 20.30 uur open en de entree is € 5, –

De zondagmiddag (23 juni) staat in het teken van het vogelschieten voor de jeugd van 12 tot 18 jaar uit Beltrum. Vorig jaar mocht voor het eerst groep 8 van de basisschool mee schieten. De opkomst daarvan was zeer goed en wordt daarom nu ook voortgezet. Opgave voor het vogelschieten om 14.00 uur op het Mariaplein in Beltrum. Deelname aan het vogelschieten is gratis. Het openingschot wordt om 14.30 uur gelost door de jeugdkoning van 2012 Chiel Stoverink.  De huldiging van de jeugdkoning(in) 2013 zal plaats vinden op het feestterrein en begeleid worden door de bielemennekes en de vendeliers.

Stichting de Wannehaves organiseert het vogelschieten dit jaar voor het eerst samen met Stichting Volksfeest Beltrum. Deze unieke samenwerking en de jarenlange ervaring van de schietcommissie van het SVB zorgt ervoor dat het jeugdvogelschieten prima georganiseerd wordt. Na de huldiging van nieuwe jeugdkoning(in) zal de Beltrumse formatie Aftershock in de tent op hun bekende manier vol passie en overgave het zomerfeest afsluiten.

Voor de jongste jeugd is er een klimtoren en een springkussen aanwezig. De toegang op de zondagmiddag is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven