Leuke ‘Mix en Match’ avond bij Shoeby

EIBERGEN – Op woensdag 12 juni is het Mix en Match avond bij Shoeby in Eibergen. Op deze avond staan de stylistes speciaal voor je klaar om samen met jou jouw garderobe op te leuken naar de trends van 2013, zodat je er weer helemaal fashionable uitziet! Daarnaast krijg je tijdens deze Mix en Match avond aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 30%.

Kom op woensdag 12 juni van 18.00 tot 21.00 uur naar de Mix en Match avond bij Shoeby in Eibergen. Tijdens deze avond kun jij kledingstukken uit jouw eigen kledingkast meenemen en opleuken met nieuwe kledingstukken uit de nieuwe collectie. Dit mogen zowel gedragen als ongedragen kledingstukken zijn. Ontvang daarnaast een korting die kan oplopen tot wel 30% op de originele prijs van de artikelen.

Shoeby biedt trendy dames-, heren-, en kindermode. De winkel van Karin Konniger is één van de ruim 250 Shoeby winkels in Nederland en België. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties.

Voor een dagelijkse of bijzondere gelegenheid? Shoeby heeft voor elk wat wils. Naast sterke eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby ook een sterke collectie basics, jeans en accessoires. Daarnaast is er ook een eigen kidscollectie; Jilly & Mitch (maat 92-176). Shoeby biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor “fashion cheques” die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op shoebyfashion.com. Shoeby bevindt zich aan de Brink 26 in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven