Open huis bij zorgboerderij ‘de Scholte’

GEESTEREN – In het kader van de maand van de landbouwzorg organiseert zorgboerderij ‘de Scholte’ op zaterdag 15 juni aanstaande, van 10.00 uur tot 15.00 uur, een open dag.  De zorgboerderij is te vinden aan de Horstweg 3 in Geesteren. De Scholte biedt dagbesteding aan voor mensen met een licht verstandelijke beperking en ouderen. Iedereen is van harte welkom om eens rond te kijken naar de unieke mogelijkheden die deze zorgboerderij heeft op gebied van bloemen en planten, tuinen en alle bijkomende werkzaamheden. Een kopje koffie of thee met iets lekkers staat klaar, gemaakt door de deelnemers. Vrijwilligers staan klaar om van alles te vertellen en te laten zien over de boerderij, in de tuinen, in de droogschuur en op de Delle.

Daarnaast kan er met de konijnen geknuffeld worden, zijn er creatieve activiteiten en kunnen kinderen zich laten schminken. Yvonne Bannink: ”Onze buren, Geerligs’ Hertenhouderij en Wijnhoeve Kunneman zijn eveneens aanwezig om hun bedrijf te presenteren. Om 11.00 uur gaan we met iedereen die op dat moment aanwezig is, de officiële opening verrichten.  Willem Dijkema, journalist bij de Nieuwe Oogst en werkzaam bij LTO Noord, is hierbij ook aanwezig en zal het startsein geven.

Kom dus op zaterdag 15 juni naar de Horstweg in Geesteren om met eigen ogen te zien wat zorgboerderij ‘de Scholte’ voor mogelijkheden te bieden heeft.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven