Ruim 1.300 euro voor twee goede doelen

overhandiging-cheque-olt-foto-pr-openluchttheater-eibergen-raph-schoutenEIBERGEN – Twee geldcheques ter waarde van 1.300,00 euro. Dat is de totale opbrengst van de cycling marathon en het bootcamp, die onlangs in het openluchttheater van Eibergen werden gehouden en waarvan de opbrengst naar Stichting Join4energy en het openluchttheater gaat. Initiatiefnemer Jan Klein Haneveld – die zelf ook heeft gefietst tijdens de evenementen – overhandigde afgelopen woensdag (5juni) in het openluchttheater een cheque van 800,00 euro aan Wim Morsink. Hij zet zich in voor een speciaal project van Join4energy. Voorzitter Henk Nijhof nam een cheque van 500,00 euro in ontvangst. Het geld wordt gebruikt voor de tweede renovatieronde van het amfitheater.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven