Start avondvierdaagse op andere locatie

NEEDE – De avondvierdaagse start traditiegetrouw niet op het koepelterrein. De organisatie (Needs Wandelcomité) heeft besloten het evenement een klein stukje te verplaatsen. Reden: Het gras is nog te pril (pas ingezaaid). De planten brullen net uit de grond. “Als er honderden mensen oplopen beschadigt de verse mat.” De start en finish is dit jaar op het trapveld naast de gymzaal aan de oranjelaan (zie foto). Volgend jaar kunnen de lopers weer gebruik maken van het nieuwe koepelterrein. Maandagavond 3 juni gaan de eerste lopers van start. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden. Drie, zes en elf kilometer. Ook in Borculo start maandag de avondvierdaagse. Inwoners kunnen twee afstanden lopen: vijf en tien kilometer. De start is bij het muziekgebouw van Volharding. Om 18.00 uur gaan de wandelaars op pad.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven