Vaderdagactie Neede heeft sportief tintje

NEEDE – Waar kun je een vader een plezier mee doen? Wat te denken van een kijkje achter de schermen van de Grolsch Veste van FC Twente? De Needse Ondernemers trekken voor Vaderdag in totaal 36 winnaars die een rondleiding door de Grolsch Veste krijgen aangeboden. Op zaterdag 22 juni vertrekt de bus met winnende vaders vanuit Neede naar Enschede.

Vul voor een kans op dit unieke cadeau de bonnen in die door de deelnemende ondernemers worden uitgereikt. De ingevulde formulieren deponeert u in de daarvoor bestemde bussen op de toonbank van onze leden. Vergeet vooral niet uw telefoonnummer in te vullen, want de winnaars worden op de zaterdagmiddag voor Vaderdag gebeld. De actie start op vrijdag 7 juni 2013 en duurt tot en met zaterdag 15 juni 2013 om 12.00 uur.

Deelnemende ondernemers zijn herkenbaar aan de raamposters. Op onze website (www.needseondernemers.nl) kunt u ook een overzicht vinden van alle deelnemende winkeliers.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vaderdagactie Neede heeft sportief tintje”

  1. zouden er ook vaders zijn die niet van voetbal houden? Misschien eens iets anders bedenken ….

  2. hoop dat de kids van mij die bussen links laten liggen.zou me doodongelukkig voelen als ik dat tripje won.

  3. Het is ook nooit goed jullie moeten blij zijn dat ze nog wat doen is deze moeilijke tijden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven