Worden de volleybalmeiden kampioen?

RUURLO – De weg naar de top is lang! Dat ervaren ook de volleybalmeiden uit groep 8 van basisschool De Driesprong uit Ruurlo. Vier januari werden zij tijdens het schoolvolleybaltoernooi in de Timke in Borculo kampioen. Een geweldige prestatie, maar inmiddels alweer een aantal maanden geleden. Door deze overwinning mochten Alieke, Mileen, Lynn, Betteke en Suzan door naar de provinciale kampioenschappen van de provincie Gelderland.

Deze werden gehouden op woensdag 24 april in de Mheenhal in Apeldoorn. Mede door hun enthousiaste klasgenoot Celine, die steeds als vaste supporter meereisde en de geweldige begeleiding van hun coach Carla Rooks, werden ook daar de meiden kampioen. Grote blijdschap volgde. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn de meiden zaterdag 22 juni uitgenodigd om op het Nederlands Kampioenschap in Houten tegen diverse andere scholen te strijden. Tot die tijd wordt er nog hard getraind.

De meiden kunnen rekenen op grote steun van alle kinderen, ouders en leerkrachten van De Driesprong. School is enorm trots op deze prestatie. ”Waar een kleine school groot in kan zijn.” is dan ook het motto. School hoopt zaterdag 22 juni met een groot gezelschap af te reizen naar Houten. De meiden verdienen het om daar groots aangemoedigd te worden. We wensen vooral de meiden heel veel succes!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven