Andre Boerhof 40 jaar in dienst bij Neco

NEEDE – Op 16 juli 1973 meldde de 17-jarige Andre Boerhof zich bij Neco voor z’n eerste werkdag. Nu, anno 2013 is hij nog steeds elke werkdag present. Nadat eerder deze maand al twee medewerkers hun 25 jarig jubileum vierden is dit voor het eerst in het bijna 50-jarig bestaan van Neco dat iemand de veertig dienstjaren volmaakt. ”We zijn er dan ook bijzonder trots op deze vakman al zo lang in dienst te hebben”, aldus de directie. Namens zijn collega’s ontving André afgelopen dinsdag van personeelsvereniging “IJzersterk” een bos bloemen en vele felicitaties ook de directie zette Andre in het zonnetje. Neco in Neede is een gezond bedrijf. Ze zijn bekend in heel Nederland.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Andre Boerhof 40 jaar in dienst bij Neco”

  1. Wim en Gerrie Lammers

    Andre, van harte gefeliciteerd met jouw 40 jarige diensttijd
    bij de Neco. Volgens ons heb je het naar je zijn. Je bent tenminste honkvast.

    groetjes
    Wim en Gerrie Lammers.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven