Bekende Oh Oh Barbie duikt op in Borculo

BORCULO – Op Twitter en Facebook ging het woensdagmorgen 3 juli al snel rond. Pien Meulenveld: ”Komt mijn moeder thuis: Barbie is ook in Borculo!” Kelly Gerritsen: Barbie van Oh Oh Cherso is gewoon in Borculo!” En inderdaad de geruchten kloppen. TV-ster Barbie (Samantha de Jong) was met de hele familie bij Bruggink Caravans en Campers in Borculo (zie foto’s hieronder). Eigenaar Leon Bruggink stond even perplex voor zijn zaak. ”Echt verrassend hoe snel het nieuws verspreid is via Sociale Media!” Bruggink: ”Er werden bij ons opnames gemaakt voor het nieuwe programma Costa Barbie. Ze gaan met onze caravans en busjes naar Spanje. We hebben de middelen beschikbaar gesteld. Er kijken ruim 2,5 miljoen mensen naar het programma, mooie promotie voor Borculo.” In augustus wordt het programma uitgezonden. Ook restaurant de Olliemölle kreeg de Haagse familie op bezoek!

Foto’s Bruggink Caravans Borculo:
[nggallery id=3842]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Bekende Oh Oh Barbie duikt op in Borculo”

 1. Wat een nieuws!

  Ik ben geen saaie lul, maar als je naar zulke gebakken lucht programma’s kijkt dan ben je wel erg van laag niveau.

 2. @Wim

  Helemaal met Wim eens. Trouwens, de filmpjes doen het niet meer op BLN. Niet dat deze interessant zijn ,maar wil de redactie er maar even op wijzen.

  Allaaf

  Needelander

 3. Als berkellandnieuws onze bekendste inwoner volg van de gemeente, dan snap ik dat (peter van vossen), maar dat ze achter dit domme paard aanhobbelen, snap ik dat dan weer niet. Misschien een tip, hier zit echt werkelijk niemand op te w88 op zulk nieuws.

 4. zou leuk zijn als vakantie van barbie en haar familie erop zit, dat Bruggink deze Caravans en Campers tevens voor ouder(s) die geen vakantie kunnen betalen ook gratis ter beschikking stelt.

 5. Needelander

  @Nice Day

  Ben ik niet met je eens. Is oneerlijk voor de ouder(s) die wel hard werken en leren om zo een vakantie met hun kinderen te kunnen betalen. Vakantie moet je namelijk verdienen!

  Allaaf

  Needelander

 6. @Nice Day

  helemaal mee eens over die vakantie.en over die lady ,ze is niet alleen verwend maar ook nog is oerlelijk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven