Bewoners zetten kampioen in zonnetje!

EIBERGEN – Als je een kampioen bent dan wordt je gehuldigd! Dat dachten de buren van Marianne Spangaard ook… Maandagavond werd de Eibergse – aan de Boterbloemstraat – in het zonnetje gezet. Ze is de gelukkige winnaar van de Tour de Marienvelde. “Volgens de organisatie heeft in de afgelopen dertig jaar nog nooit iemand uit Eibergen gewonnen. Een mooi overwinning”, zegt buurvrouw Ine Schenk. Zondag kreeg Marianne de inmiddels beroemde wisseltrofee – uit handen van Marianne Vos. De tweede plaats ging naar Ronald Geertsma uit Amsterdam. Ronald Moska (Arnhem) werd tweede. Tour de Marienvelde is een begrip in de regio en ook daatbuiten. Afgelopen keer hebben meer dan 4000 Nederlanders meegedaan aan het kennisspel voor de tourliefhebbers. Meer op www.tourdemarienvelde.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3897]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bewoners zetten kampioen in zonnetje!”

  1. van harte marianne Spanjaard met de overwinning .eindelijk heeft iemand de eer om eerste te geworden,en natuurlijk voor michel vervelend dat hij niet de gewenste 1e werd! hahah gr fons

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven