Campergasten welkom bij Kerkemeijer

REKKEN – Een kleine camping voor campers, zo noem je een camperplaats. Vanaf heden kunnen vakantiegangers met hun camper overnachten bij Kerkemeijer in Rekken. “Ze mogen kiezen, op de parkeerplaats of op het grasveld. Het is veel veiliger dan langs de weg of op een openbare parkeerplaats. De eerste gasten zijn al op ons terrein geweest.” De vakantiegangers kunnen gebruik maken van de toilet, ook is er stroom en water. Kerkemeijer heeft zich aangesloten bij een landelijke organisatie. De camperplaats is te vinden op het internet.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Campergasten welkom bij Kerkemeijer”

 1. Kerkemeijer organiseert weer eens wat. Belachelijk, ga waar jullie voor uitbuiten niet iemand anders uitbuiten. Laat den Borg met rust.

 2. Toch mooi voor kerkemeijer
  En die 2 campers die daar komen per week. Daar heeft camping den borg geen last van. Die zouden anders ook wel een andere camper plek hebben gezocht.. beetje zielig dit comentaar van feestbeest.

  Maar mooi veur cliff

 3. waarom doet ie dat cafe niet open voor de jeugd in het weekend,.of een disco 1 keer per maand, er is helemaal niks voor de jeugd in Rekken.,de snackbar loopt toch ook goed?

 4. Inderdaad feestbeest je snapt het niet,mensen met een camper staan nu eenmaal graag op een camperplaats, die willen gaan en staan wanneer hun dat uitkomt en niet achter een slagboom zitten. Goed idee Cliff .

 5. campereigenaar

  De camperplaats Rekken is te vinden op de site van camper club nederland : Gl 115.
  Prachtige plaatsen met uitzicht op de molen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven