Dronken bestuurder (Pool) aangehouden

HAARLO – Een 28-jarige automobilist uit Polen werd zaterdag 6 juli aangehouden, omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Omstreeks 04.30 uur controleerden surveillerende agenten, op de Eibergseweg in Haarlo, een bestuurder van een auto. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De ademanalyse op het bureau wees 725 U/gl (1,67 promille) uit. Bij navraag bleek dat het rijbewijs al eerder was ingevorderd voor het rijden onder invloed van alcohol. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Dronken bestuurder (Pool) aangehouden”

  1. berkellander

    een lijn het land uit je kinderen zouden maar bij hem voor de auto komen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven