Eibergen straalt dankzij Have A Nice Day!

dsc06524EIBERGEN – Het weer was goed, de bezoekers hebben zich gedragen, de organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op het festival, politie Berkelland hoefde bijna niet in actie te komen, horeca Eibergen heeft een goede omzet gedraaid. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Have A Nice Day heeft afgelopen zaterdag voor één bonk positieve energie en gezelligheid gezorgd in Eibergen. Meer dan vierduizend festivalliefhebbers kwamen naar het openluchttheater en de Maat om elkaar te ontmoeten en te genieten van de vele klanken. De sfeer zat er goed in! Vooral ’s avonds was het een prachtig gezicht. De lichtshows, muziek en swingende mensen zorgde voor een prachtige video (zie hieronder). NUB was van de partij. Zie hieronder de foto’s en video’s van filmer Jan Larink en reporter Roy Nijman. Volgend jaar viert Have A Nice Day een jubileum. Dan bestaat het grootste event van Berkelland tien jaar!


(video: Jan Larink)


(video Roy Nijman)

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3851]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergen straalt dankzij Have A Nice Day!”

  1. Eibergenaar, ga aub eens van deze site, bent al een crimineel, omdat je tegen alles verzet. Raar he dat iedereen je een ouwe zeur vind. Wees blij, dat ze geld hier brengen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven