Elektrozaak Stegeman sluit haar deuren

RUURLO – In Ruurlo gingen de geruchten al een tijdje rond. ”Gaat elektrozaak Stegeman sluiten?” Sinds zaterdag worden deze roddels bevestigd. Alle ramen van de winkel zijn voorzien van de teksten: Opheffingsuitverkoop, op=op, hoge kortingen, weg=pech (zie foto’s die zaterdagavond zijn gemaakt). De zaak gaat dit najaar dicht. Hoogstwaarschijnlijk heeft de sluiting ook gevolgen voor het personeel. Het installatiebedrijf blijft gewoon bestaan. Stegeman in Ruurlo kent een rijke historie. Op de website van het bedrijf is te lezen dat de winkel al meer dan vijftig jaar bestaat. Op dit moment is er nog geen overnamekandidaat. Maandag is Stegeman gesloten. Dinsdag 16 juli gaat de uitverkoop van start (zie foto). Alle producten worden dan tegen scherpe prijzen verkocht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3870]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Elektrozaak Stegeman sluit haar deuren”

  1. Het valt ook niet mee om in deze tijd nog zo’n winkel te kunnen draaien. Als je moet opboksen tegen die grote jongens als Mediamarkt en Saturn e.d.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven