Riekie voor 25e keer over finish 4daagse

25-jaar-vierdaagseHAARLO – Ze is nu 79 jaar en loopt nog steeds de Nijmeegse vierdaagse: Riekie Doornink-Bannink uit Haarlo. Dit jaar heeft ze de vierdaagse voor de 25e keer gelopen. Een geweldige prestatie op deze leeftijd. Ze heeft vier dagen lang 30 kilometer afgelegd. Normaal loopt ze alleen, deze editie kreeg ze gezelschap van een vrouw uit Friesland. De laatste drie jaar overnacht ze in Nijmegen. De tijd daarvoor ging ze elke dag op en neer (Haarlo-Nijmegen) – want het werk op de boerderij ging gewoon door. Een hele organisatie: Koeien melken, voeren, naar bed, in de auto, en lopen, en dat vier dagen lang! Haar dochter en kleindochters stonden 19 juli langs de finish (Via Gladiola) om Riekie op te wachten. De thuisblijvers hadden de boel versierd (zie foto).

Foto’s familie Nijland:
[nggallery id=3892]

Foto Truus Stotteler:
[nggallery id=3891]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Riekie voor 25e keer over finish 4daagse”

 1. Riekie, vanuit Noordijk van harte gefeliciteerd met, dat je voor de 25e keer de vierdaagse hebt gelopen…namens oud Noordijk……Joh. Reurink

 2. Monique Bach

  Gefeliciteerd Riekie. 25 x….’n hele prestatie…dan heeft mijn man nog ff te gaan. Die liep ‘m dit jaar voor de 2de x uit.

 3. Marianne Hulzink

  Hallo Riekie,

  Hartelijk gefeliciteerd met het uitlopen van je 25ste Nijmeegse Vierdaagse. Hartstikke goed hoor ! Op naar het volgende lustrum. Zo door blijven gaan.

  Rudy en Marianne Hulzink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven