HAND: Buurt verrast met grote high thee

hth2172EIBERGEN – Buurtbewoners rondom het festival Have A Nice Day zijn vrijdagavond 5 juli – een dag voor de dreunende bassen – uitgenodigd voor een gezellige high thee. Ruim zeventig omwonende hebben daar gehoor aan gegeven (zie foto’s en video). In het theater waren meerdere tafels gedekt en stonden er lekker hapjes en drankjes klaar. Tijdens de meeting werd er ook een rondleiding gehouden. De aanwezigen kregen tekst en uitleg en konden vragen stellen aan de organisatie. De bewoners – voornamelijk ouderen – genoten met volle teugen. Enkele keren zaterdag terug (zie video). Ze willen het festival met eigen ogen bewonderen. Zaterdagmiddag om 12.00 uur barst het feest los in het theater. Zeker 4000 bezoekers passeren dan de kassa. “Wij gaan lekker op het balkon genieten”, zegt een buurtbewoner (zie video).

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=3846]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “HAND: Buurt verrast met grote high thee”

  1. Afgelopen avond een half uurtje op het terrein rondgekeken. Ze hebben het mooier gemaakt dan ooit. Veel kleuren, heel creatief, heel kunstig. Echt een sprookjesterrein!

  2. Eigenlijk wilde ik geen aandacht geven aan die “eibergenaar”
    volgens mij is ie niet geboren en getogen “eibergenaar” , maar laat hij ( zij) in het vervolg die nutteloze reacties achterwege !! Dus mensen niet meer reageren op nutteloze reacties van die zogenaamde “eibergenaar !! “

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven