HAND-festival zonder incidenten verlopen

EIBERGEN – Het dancefestival Have A Nice Day in Eibergen is zaterdag rustig verlopen. Met ruim 4.000 bezoekers was het festival in Openluchttheater Eibergen uitverkocht. ”De EHBO had het vooral druk met het behandelen van blaren. Eén keer werd de hulp van een ambulance ingeroepen, omdat iemand onwel werd. Na observatie in het ziekenhuis kon deze festivalganger weer gaan”, meldt de organisatie. Ook de politie is tevreden over het verloop. Enkele festivalbezoekers werden door de security van het terrein verwijderd, omdat ze zich vervelend gedroegen. ”Dat is helaas moeilijk te voorkomen als je 4.000 mensen bij elkaar zet.” Ook het vertrek huiswaarts van de honderden bezoekers die met achttien bussen uit het hele land naar Eibergen waren gekomen verliep zonder incidenten.”

”Wel hielden enkele buschauffeurs zich niet aan de rijinstructies van de organisatie. ”We zullen de busmaatschappijen daar op aanspreken.” Organisator Colin Wielakker heeft nu al weer wilde plannen voor volgend jaar.

“Het theater bestaat zestig jaar en wij tien jaar. Kunnen we samen een jubileum vieren.” Zondag en maandag zijn mensen van HAND en vrijwilligers van OLT in de weer om het terrein helemaal schoon te maken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3856]

Deel dit artikel:

17 gedachten over “HAND-festival zonder incidenten verlopen”

 1. Toch wel bijzonder zo’n dag. Iedereen enthousiast , mooi weer en uitzien naar het volgende jaar…..waar kom je het nog tegen! Mag je best heel trots op zijn als organisatie, vrijwilligers , feestgangers en inwoners.

 2. ben niet altijd even positief en helemaal niet over die muziek.maar mooi dat het zonder incidenten is verlopen en dat met 4000 man.kunnen de heren die eibergen altijd onveilig maken een voorbeeld aannemen.

  have a nice oavend

 3. Bijna 4.300 mensen, sprookjesachtig opgebouwd terrein, perfecte sfeer, heerlijk weer (puur mazzel) en geen noemenswaardige incidenten: Eibergen staat weer voor een jaartje op de kaart!

 4. eibergenaar

  Complimenten aan de organisatie en allen die meegeholpen hebben om dit feest zo goed te laten verlopen.

 5. mooi dat het goed verlopen is, alleen de volgende keer de volume knop iets minder graag neede hoorbaar niet nodig

 6. Complimenten voor de organisatie en alle vrijwilligers van het openlucht theater. dik 4000 man en zonder problemen, Applaus!
  Volgend jaar misschien het bos gedeelte richting het EI er bij betrekken?

 7. Complimenten aan de organisatie: zondag werd alle afval netjes opgeruimd en als buurtbewoner geen last gehad van de muziek. Hand is great….see you next year…..

 8. @Feestbeest ik weet wel zeker van niet, rondje fietsen richting eibergen werd het geluid alleen maar harder

 9. Haha, werk zelf op de Mors en daar was weinig te horen. Ben in Rekken geweest en daar was het goed te horen. Schutterij had geluid goed aanstaan. Wind kwam vanaf Neede, dus kon je het niet horen, maar goed

 10. @feestbeest

  het was in neede echt goed te horen ,maar het is ook geen afstand he de maat – neede

 11. Toen ik bij de needseweg fietste omstreeks 22:30 hoorde je alleen geluid uit Neede. Maar ach denk wat je denkt, meeste Needenaren dat wel, geen discussie daar over voeren.

 12. In Neede was alleen de Schutterij te horen. Ik woon net buiten Neede Eibergse kant en daar hoorde je alleen geluid uit Neede

 13. @feestbeest

  waar was dat feest van de schutterij dan.je kunt het geloven of niet .als er sen feesten zijn lig ik soms te trillen in mijn bed ,en soms hoor ik het maar minimaal.woon er maar 2 straten af dus wind speelt hele grote rol. daarom benieuwd waar feestje van de schutters was.

 14. Was bij de molen, was over heel Neede te horen. Woon in het centrum. Van buurman gehoord dat er kleine 1000 man is geweest. AEn hem als penningmeester moet het wel weten. Is tot 1 uur doorgegaan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven