Kaartverkoop zomerfeest Neede gestart

NEEDE – De kaartverkoop voor het zomerfeest in Neede is gestart. Het betaalde programma ziet er als volgt uit: Vrijdagavond 23 augustus van 21.00 tot 02.00 uur, The beat of fridaynight. Slam!FM On Tour en niet te vergeten Rob Toonen komen dit jaar weer naar de feesttent. Zaterdagavond 24 augustus van 21.00 tot 02.00 uur, Kanllend d’r uit met Soulkey en Tilt. Een optreden van de Needse soulband Soulkey en Tilt.

Een dynamische en moderne band met een inmiddels gevestigde naam in het feesttentcircuit. Wil je niet in de rij staan voor de kassa van de feesttent en zeker zijn van toegang? Koop dan je kaarten voor de vrijdag- en of zaterdagavond in de voorverkoop voor de prijs van € 8,00 (kassa € 10,00). Er zijn maximaal 1500 kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop – de overige zijn in beperkte mate beschikbaar aan de kassa.

Kaarten zijn  verkrijgbaar bij onderstaand adres: Neede – Tabakorie Rona Oudestraat 6 Tel.:  0545-29 42 81. De overige programma onderdelen van de feestweek zijn gratis toegankelijk.

 

 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Kaartverkoop zomerfeest Neede gestart”

 1. Alweer Soulkey, is er niet eens wat anders in Neede? Er zijngenoeg andere leke bandjes die lekkere muziek maken. Het lijkt wel of ze aandelen hebben in de Needse organisaties van evenementen!

 2. voor zo’n groot feest nou niet een programma waar je u tegen zegt.jammer is wel is beter geweest.dit jaar geen sen voor mij.

 3. Maximaal 1500 kaarten. Geloof mij nou, die worden echt niet in de voorverkoop verkocht. Dus als je er naar toe wilt hoef je echt niet in de voorverkoop en kaartje te kopen.

  De sen hangt aan een zijden draadje, dure artiesten zijn niet te betalen dus maar goedkopere waardoor ze entree prijzen laag kunnen houden. Misschien wel verstandig.

  Het is een klein clubje mensen wat er naar toe gaat, wie er staat te spelen doet er niet toe. Hoop dat de wind uit het westen komt dan hoor ik het gelukkig niet, anders oordoppen.

  Succes.

  Allaaf

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven