Kids schenken 1500,00 aan KWF-fonds!

img_5396-r50EIBERGEN – Bassischoolkinderen van Op d’n Esch hebben afgelopen weken geld ingezameld voor een goed doel. Daphne, Jorn en Lars van groep 5 en Stijn van groep 6 organiseerden voor de eerste keer sponsorzwemmen in zwembad ’t Vinkennest. Binnen 1,5 week haalden de leerlingen 1480,25 euro op voor het KWF-kankerfonds. Volgens de school was het een spontane actie. “Ouders en leerkrachten vonden het een geweldig plan.” Dinsdagmorgen 9 juli werd de cheque overhandigd in het zwembad. Karst Mulder en Henny Boevink – KWF Kankerbestrijding afdeling Eibergen – namen het geld in ontvangst. De meester en juf van beide klassen besloten om het bedrag aan te vullen tot 1500,00 euro (rond bedrag). Ze deden twintig euro in de pot. De kids vonden dit een mooi gebaar.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3861]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kids schenken 1500,00 aan KWF-fonds!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven