Koepelterrein krijgt een flinke sproeibeurt

NEEDE – Het pas ingezaaide koepelterrein snakt al enkele weken naar water. De grasmat is flink uitgedroogd. Om het gras weer een groeispurt te geven – en verdere schade te beperken – heeft de gemeente Berkelland loonbedrijf Olminkhof ingeschakeld. Donderdagmiddag was de loonwerker op het terrein te vinden. Nee, er werden geen sproeiers op het evenemententerrein gezet, Olminkhof kwam met grover geschut! Een giertank werd ingezet om het gras te besproeien. De tank moest meerdere keren aangevuld worden. Veel omwonenden en voorbijgangers keken verbaasd op. “Dat is toch geen mest?”, lacht een fietser. De buitendienst van de gemeente is ook druk met sproeiwerkzaamheden. Vooral jonge aanplant krijgt een extraatje.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3903]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Koepelterrein krijgt een flinke sproeibeurt”

  1. Alleen jammer dat het een week te laat was . Dat gras wordt voor de Sen niet meer groen 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven