Metamorfose voor Eibergse bloembinderij

EIBERGEN – Björn en Marieke’s bloembinderij aan de Grotestraat in Eibergen ondergaat een grote verbouwing. De bloemenzaak – die al bijna tien jaar in Eibergen zit – is daarom een tijdje gesloten. “We hebben alles uit de zaak gehaald. Van het interieur tot de stroomkabels”, meldt Björn van Dijk. “De aanleiding van de verbouwing zijn de slechte steunbalken in de zaak, die waren nodig aan vervanging toe. We hebben besloten meteen alles aan te pakken. Investeren in de toekomst!” De winkel wordt helemaal opnieuw ingericht. Denk aan meubels en artikelen.  Op donderdag 15 augustus om 9.00 uur is de bloemenzaak weer geopend. “Dan staan we samen met het personeel weer klaar voor onze klanten.” Björn en Marieke’s bloembinderij heeft in de jaren een grote klantenkring opgebouwd. Eibergen mag trots zijn op deze bloemenzaak!

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Metamorfose voor Eibergse bloembinderij”

 1. Bjorn en Marieke, hartsikke mooi nou kunnen we weer lekker gaan rondneuzen. Veel succes met de verbouwing.

 2. heel veel succes.de beste bloemen zaak uit eibergen is het zeker.vele malen beter dan die mensen die dinsdag op de markt staan.

 3. Beste Björn en Marieke,
  Veel succes met de verbouwing!
  Jullie verstaan je vak, we hopen dan ook
  nog vaak een bloemetje bij jullie te kunnen betrekken.

  Hartelijke groet,
  CV Bacchus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven