Politie dik tevreden over alcoholcontrole

RUURLO – Politie en leden van Veilig Verkeer Nederland afdeling Ruurlo hebben vrijdagavond en -nacht een grootscheepse alcoholcontrole gehouden op de Rondweg in Ruurlo. Elk jaar wordt deze controle gehouden – naast de verlichtingscontrole. De mensen van VVN werden omgetoverd tot BOB-team. Ze deelden folders en sleutelhangers uit. De politie mocht de blaastesten afnemen (zie foto’s en video). De controle werd om het uur verplaatst naar een andere rotonde. Wijkagent Eddie van Melis is dik tevreden over het resultaat. “We hebben ruim vierhonderd blaastesten afgenomen, één bestuurder had teveel gedronken. De test gaf 1 promille aan.” Tijdens de controle werden er veel grappen en grollen gemaakt. Twee dames waren verzot op blazen!, en daar vertellen ze ook over… Ze kregen veel aandacht van wijkagent Geertjan Sloots!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3906]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie dik tevreden over alcoholcontrole”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven