Politie zoekt dumper (hangoor)konijnen

NEEDE – De (dieren)politie heeft tussen dinsdagavond en woensdagmorgen een stel jonge hangoorkonijnen aangetroffen op de parkeerplaats bij het zwembad. Politie Berkelland vermoed dat de dieren gedumpt zijn. Herkent u de dieren? Weet u wie de eigenaar is? Bel dan met 0900-8844. Agenten hebben de konijnen meegenomen naar het bureau en daar tijdelijk opgevangen. Wijkagent Geertjan Sloots: ”Trof ik vanochtend wel twee heel bijzondere verdachten aan in het bureau. Vakantietijd is weer begonnen.”

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Politie zoekt dumper (hangoor)konijnen”

  1. Terwijl vriendelijke bouwvakkers uit Oost-Europa na een week “hard werken” nog even uw schuur leeghalen loopt ene meneer Sloots hangoorkonijnen te knuffelen. En als het niet te ver lopen is natuurlijk jochies zonder vispas bekeuren…

  2. Was aan het wandelen in het gedenkbos met zoon en de hond hij rook een geur en gingen kijken daar lag een dood konijn alle ingewanden lagen open . ik hoop dat er iemand wordt gevonden die dit op zijn geweten heeft, en gestraft wordt. Annie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven