Prins William blij met cadeau uit Eibergen

LONDON/EIBERGEN – Designer Louis Wolterink uit Eibergen heeft deze week een bijzonder bedankje ontvangen. Niemand minder dan Prins William stuurde woensdag 24 juli een blijk van waardering naar de Eibergenaar. Louis maakte een uniek cadeau voor de geboorte van prins George (zie hierboven). Hij stuurde het kunstwerk naar de Britse royals en kreeg een geweldige reactie terug! “Ik had nooit verwacht dat hij zou reageren. Heel bijzonder dat iemand met zoveel aanzien en geld een persoonlijk bedankje stuurt. Hij kan alles kopen, maar dit niet, het heeft hem persoonlijk geraakt.” Prins William plaatste de foto op zijn Twitter- en Facebookpagina. Ook vroeg hij aan Louis of hij het kunstwerk mocht gebruiken. “Misschien hangt hij het wel ergens op en kan iedereen het bewonderen”, lacht Louis.

De berichten zijn te lezen op twitterpagina van de prins: @HRHDukeWilliam “Waarom ik dit heb gedaan? William schreef recent dat hij zijn moeder nog steeds mist. Voor mij was dat een moment om aan het werk te gaan. Dit kunstwerk komt uit mijn hart, en dat is nu wel duidelijk, de boodschap is zonder woorden overgekomen. Wat dit met me doet? Ik vindt het helemaal geweldig hier kan geen cheque van 100.000 euro tegenop!”

Louis is al twaalf jaar designer hij heeft al heel wat werk gemaakt. “Ik ben maar een stomme boer uit Eibergen. En dat maakt dit nieuws zo leuk.”

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Prins William blij met cadeau uit Eibergen”

 1. Mooi doek, maar geloof nu aub niet dat hij zelf heeft gereageerd heeft aub. Die Engelsen laten dat altijd doen. Je met 1 of een miljoen die wat toe stuurt.

 2. Louis, there are “no dumb” farmers. Farmers are the backbone of our economy in the world.
  Who was the ‘dumb farmer’ from Eibergen, who became the first Manager of the State Experimental Farm of Kuwait?

 3. Wat een prachtig kunstwerk !! en haal jezelf niet zo naar beneden als stomme boer..maak daar maar erg creatieve boer van..

 4. Ken je voorbeelden AV? Ik wel, dus niet partypooper. Dat koninklijkhuis is een lachertje bij het leven, Wereld beroemd maar stelt niks voor IVGM Nederlands Koninklijk huis. Als Willem bierfilter krijgt, ontvangt hij dat direct met idee erachter 20 pils. In Engeland bereikt 96%% van wat er gestuurd word Buckingham Palace niet eens. Dit zijn gewoon feiten, dus is dit en onzin bericht.

 5. Goh, sommige mensen kunnen direct iemand neerhalen is dat jaloezie.
  Het is een prachtig stuk, grandioos als je zoiets kunt en al heeft desnoods het koninklijk huis het niet gezien, wij hebben er wel van genoten.
  Ga zo door en laat ons nog vaak genieten.

 6. Mooi bericht,en leuk dat je deze waargebeurde situatie kwam mededelen.
  een pluim voor Louis en wij hebben er vanmiddag van genoten. Dit berust zeker op een feit met als zijn positiviteit en charme.
  Ga zo door en succes met de creativiteit
  Keep up the good work!

 7. Ik kan me echt niet voorstellen dat men dit mooi vindt. Wat nep! En de reactie erop komt hooguit van de britse rvd. Dus: dream on.

 8. gewoon via paint getekend want dit stond ook in een boekje en krant .of fb staan er zat van die tekeningen.

 9. Als je het beter kan laat het dan zien maar geef niet zo’n jaloers en reactie ,smaken verschillen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven