Tractorbrand Borculo loopt met sisser af

BORCULO –  Even leek het erop dat er zaterdagmorgen 6 juli een voertuig in brand stond aan de Berkellaan in Borculo, tenminste als je de melding van de centrale moest geloven. Rond half twaalf werd de brandweer van Borculo en politie Berkelland opgeroepen (prio 1). Er zou een landbouwvoertuig in licherlaaie staan aan de Berkellaan. Maar nog voordat de spuitgasten arriveerden was de brand geblust. De bewoners pakten zelf een tuinslang en konden de tractor op tijd redden. ”Dappere actie”, aldus  een agent ter plaatse. De brandweer heeft alsnog een controle uitgevoerd en de boel veilig gesteld. Het voertuig liep enige schade op. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk kortsluiting onder de motorkap. De tractor werd ingezet tijdens een tuinklus.

[nggallery id=3848]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Tractorbrand Borculo loopt met sisser af”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven