Vreemde teksten op voetbalveld van Vios

dsc06882BELTRUM – Is het een protestactie?, hebben enkele boeren uit Beltrum gekheid uitgehaald?, of zit Beltrum midden in een speelfilm? Sinds woensdagmiddag 17 juli is het voetbalveld van Vios voorzien van een vreemde tekst (zie foto’s). Bewoners aan de Avesterweg trokken vandaag bij NUB aan de bel. “Ik woon hier al heel lang maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Als hier vanavond maar geen UFO’s landen.” De redactie van NUB heeft heel wat prominenten in het dorp benaderd. Maar niemand kon ons iets vertellen over de ‘mysterieuze’ verschijning. Zelfs Bennie te Veluwe weet van niets! Wie kan de buitenlandse tekst vertalen? Weet u meer over deze blauwe tekst? Mail dan naar [email protected]. We gaan wijkagent Geertjan Sloots ook even bellen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3879]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Vreemde teksten op voetbalveld van Vios”

 1. We willen Bennie en een buurtbewoner bedanken voor de hulp. Ze regelden een grote ladder voor de kiekjes.

 2. Even Googlen,

  WYJOZIESZ ZA MNIE is in het pools : wil je met me trouwen!

  klopt het?

 3. Aga zal de naam van het vrouwtje of mannetje zijn!

  Ik denk dat diegene heeft gedacht dat de Tour ook Beltrum zou meepakken 🙂

 4. Jep, het is wil je met me trouwen.
  Had liever gezien dat er “Wracamy do Polsk” had gestaan

 5. Een jongen uit Berkelland heeft inderdaad een Poolse dame ten huwelijk gevraagd. Dat gebeurde boven Beltrum. Ze zaten beiden in een vliegtuigje en vlogen boven het voetbalveld. Er kwam geen woord aan de pas!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven