Al drie weken waterballet in Oudestraat

NEEDE – Is de pandeigenaar niet op de hoogte?, vaalt makelaar Hulshof?, al drie weken lang stroomt er water uit het voormalige Etos pand (nummer 71). Ondernemers in de straat zijn het zat. “We hebben al meerdere malen gebeld. Elke keer wordt er van alles beloofd. Het is toch geen reclame als je door de straat rijdt.” Ook de politie krijgt regelmatig telefoontjes van passanten. Die vertellen dan: ”Het is bekend, bedankt voor uw melding.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3991]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Al drie weken waterballet in Oudestraat”

  1. hebben we toch nog wat in de oudestraat.zolang bert nog niet met een snorkel op ijsco”s verkoopt valt het nogwel mee.

  2. zo te zien is het er al zo vochtig binnen dat het plakband al niet meer op de ruiten blijft zitten

  3. Het water in het pand van de etos komt van het pand daarnaast aan de rechte zijde. De brandweer heeft daar vorig jaar ook al een kelder leeg gepompt. Toen kwam het water ook uit de etos stromen.

  4. Ik liep er afgelopen vrijdag langs en heb ook de makelaar gebeld…de telefoniste vertelde me dat ze op de hoogte waren maar dat ze geen contact kon krijgen met de verhuurders…vreemd…ze kunnen ook zelf naar het pand gaan om de hoofdkraan uit te draaien…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven