Bianca ter Maat opent online kledingzaak

EIBERGEN – In Eibergen heeft Bianca ter Maat (35) deze week haar online kledingwinkel PrimaMama geopend. ”Ik verkoop positiekleding voor mensen met een maatje meer. Tussen 44 en 54, bijna nergens is deze kleding nog te koop. Dat heb ik zelf ervaren toen ik zwanger was”, zegt Bianca. De Eibergse koopt de kleding in Denemarken, Polen en Duitsland. Bianca gaat haar bedrijfje binnenkort ook promoten op diverse beurzen. “De eerste kennismaking is tijdens de hondenplons in Eibergen. Ook zijn we aanwezig tijdens het Needs Midwinterfestijn. Maar eerst gaan we rustig starten en kijken hoe de site aanslaat.” Meer op www.primamama.nl.  In Berkelland brullen de laatste tijd de internetbedrijven de grond uit. Vooral jonge ondernemers beginnen een onderneming op het ‘World Wide Web’.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Bianca ter Maat opent online kledingzaak”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven