Bijna Nieuw in Neede feestelijk geopend

NEEDE – Na weken hard werken zijn vrijdagmorgen de deuren van Bijna Nieuw officieel geopend. Jonge onderneemster Linde Rensmaag kreeg zelf de eer om een lintje door te knippen (zie foto). ”Zonder mijn ouders, Trudy en Reyer en familievriendin Manuela Middelhuis had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Ze hebben me vanaf het begin tot de opening geholpen. Deze mensen mogen vandaag extra in het zonnetje gezet worden.” De winkel aan de Es wordt nu dagelijks gevuld met tweedehandsspulletjes. Van kinderspeelgoed, -kleding, tot boeken, dvd’s en andere leuke hebbedingetjes. ”Er was vrijdag veel aanloop. Iedereen kon even kennismaken met het concept.” Bijna Nieuw is van dinsdag tot donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag koopavond en zaterdag tot 17.00 uur. Meer op www.bijnanieuw.eu.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3948]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bijna Nieuw in Neede feestelijk geopend”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven