Hoogwerker laat brandweer in de steek

EIBERGEN – Brandweerkorpsen uit Winterswijk en Enschede zijn donderdag een lange tijd bezig geweest met een afhijsing in de Grotestraat. Normaal is de tilassistentie zo geklaard, maar helaas ging het dit keer niet zo snel. De hoogwerker van Winterswijk (die om 15.36 uur werd opgeroepen) liet het ter plaatse door een technisch mankement afweten. Daarom moest een ander reddingsvoertuig uit de regio opgepiept worden (16.19 uur). Post Enschede was volgens de centrale het dichtste bij. Gelukkig deed deze hoogwerker het wel en kon een meisje via de eerste etage vakkundig naar beneden gehaald worden (tegen 17.15 uur). De patiënt moest om medische redenen gestabiliseerd worden en kon daarom niet via de trap naar beneden. De Grotestraat is een lange tijd afgesloten geweest.

Deel dit artikel:

19 gedachten over “Hoogwerker laat brandweer in de steek”

 1. Waarom was er opeens zo’n ruzie op straat. Volgens mij maakte iemand foto’s van het slachtoffer, klopt dat?

 2. Is de controle voor elke uitruk wel goed? Dit is niet de eerste keer dat dat ding stuk is. Ongelofelijk dat de hoge heren aanmodderen. De brandweermensen kunnen er niets aan doen. Die doen hun werk prima. Sterkte richting die familie die dit is overkomen. Hopen dat ze nog iets horen van de brandweer.

 3. Buurtleu: Het klopt wat je gezien hebt. Een onbekende persoon stond heel dicht op het incident. Hij maakte voortdurend foto’s met zijn telefoon – ook van het slachtoffer. De vader was hier niet van gediend en sprak de persoon er op aan. Voor de duidelijkheid, deze man werkt niet voor NUB.

 4. Ik heb ook gezien wat die man deed. Totaal geen respect, hij deed er alles aan op haar op de foto te zetten. Dat zag je aan zijn houding. Ik ken hem niet maar hoorde dat hij wel uit Eibergen kwam.

 5. Brandweerman oet Twente

  Ook de brandweer kan pech hebben. Ben het met @klokkenluider eens. Het is niet de eerste keer dat deze hoogwerker het begeeft. VRNOG NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID

 6. iedereen heeft gezien dat er een man foto,s maakte…maar wat moesten jullie daar????….kunnen jullie niet gewoon verder lopen ???…..allemaal grote bek …maar allemaal….
  RAMPTOERISTEN…….loop door en laat de brandweer zijn werk doen…..

 7. onze dochter is van de zolder trap gevallen, en kon niet via de trap naar beneden, vandaar dat de brandweer met hoogwerker erbij kwam. in het ziekenhuis is nekletsel uitgesloten, BEDANKT HULPVERLENERS jullie zijn geweldig!!

  het was een nare ervaring om op de manier gefotografeerd te worden.. we zouden graag weten wie die man is…

 8. In Eibergen moeten ze daar nog aan wennen, in de grote steden is het heel normaal dat mensen met hun mobieltje foto’s maken.

 9. @ pelleboer rara vergelijking. Wonen hier in Berkelland, als je het niet wist. En in het westen lopen de mensen door. Daar nemen ze bijna geen tijd als de brandweer voorbij komt.

 10. beste pelleboer,
  wij leven hier nog in het rustige oosten….
  dus fotograferen doe je maar in het westen, er bestaat ook nog zoiets als ons kent ons…..
  en als jij het was geweest had je het dan fijn gevonden???

 11. Een politieagent en brandweer man wordt ook gefotografeerd op de openbare weg. Omdat dit mag is dan de reactie.

  Wat is het verschil tussen een politieagent en een slachtoffer die op straat wordt gefotografeerd??

 12. Totaal respectloos t.o.v. het slachtoffer en de familie…Hoop dat iemand deze man herkent heeft zodat hem eens en voor altijd duidelijk wordt gemaakt dat dit ECHT niet kan. Te walgelijk voor woorden.

 13. niet om het een of ander maar wat is hier nieuws aan miss wordt het weleens tijd dat deze site gewoon verdwijn voegt niks toe aan Berkelland, en is het ook niet zo dat roy nijman overal met ze neus voor aan moet staan een journalist van niks .plaats tepas en te onpas fotos van iedereen op ze site dus reaktie van nieuwsuitberkelland plaats een keer echt nieuws of stop met deze grote onzin!!!

 14. Het slachtoffer mag maar niet zomaar gefotograveerd worden, wettelijk geregeld in onder andere het portretrecht
  Maak het vaker mee als hulpverlener dat er figuren zijn die geen respect hebben voor hun mede mens . en op irritante wijze proberen foto’s te maken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven