Djumbo openingsact van kermis Eibergen

EIBERGEN – Stichting Draaimolen (organisatie kermis Eibergen) heeft weer een spectaculaire openingsact op het programma staan. Op vrijdag 23 augustus gaat meidengroep Djumbo de kermis in Eibergen openen. Om 19.00 zullen de beeldschone dames op het podium verschijnen! “We hebben ook een bekende voetballer van FC Twente gestrikt voor de opening. Dit is mede tot stand gekomen door FC Twente supporters vereniging Eibergen”, zegt voorzitter Niek Boevink. Vrijdagavond om 21.30 uur mag X-ittrock van zich laten horen. Zondagmiddag staat weer in het teken van het vogelschieten. Waarschijnlijk is er dit jaar een nieuw onderdeel: Volgelschieten en -gooien voor kinderen. ”Woensdagavond wordt de knoopt doorgehakt.” Maandag 26 augustus kunnen Eibergenaren weer genieten van I Love Monday! Klik hier voor het gehele kermisprogramma.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Djumbo openingsact van kermis Eibergen”

  1. zeker mooie dames.dus wie van de drie??.heb is even goed gekeken en vind die rechtse wel leuk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven