Flinke kaalslag voor aanleg van pleinen

NEEDE – Rondom de Oudestraat en de Es is deze week een begin gemaakt met het kappen van bomen en het verwijderen van ander openbaar groen. Dit zorgt voor een flinke kaalslag (zie foto’s). Reden is de aanleg van twee nieuwe pleinen (Dorpsplein en Kerkplein). Het nieuwe dorpsplein moet rond november klaar zijn. Ondernemers in de Oudestraat kunnen niet wachten op de opening. Voor velen duurt het veel te lang.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3988]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Flinke kaalslag voor aanleg van pleinen”

  1. Die lelijke bloembakken ook direct weghalen dan krijg je weer een zee van ruimte om er weer gebruik van te kunnen maken !

  2. Het is echt van de zotte dat dit allemaal zo lang moet duren. Hadden we met de jammarkt en SEN mooi gebruik van kunnen maken. ECHT AMBTENARIJ DAT DIT ZO LANG MOET DUREN. Stratenmakers zitten in de ww en hier laten ze het werk liggen. Als het in Borclo was geweest was alles al klaar geweest.

    Ik hoop voor Neede dat het snel klaar is, maar voordat ze beginnen zal het al wel najaar zijn, zal er wel een vorstperiode komen en is het na jammarkt 2014 klaar.

    Allaaf

  3. wel mooi natuurlijk zo”n plein,maar moeten er ook ondernemers zitten .wat ernu zit is ook niet echt geweldig.en ben bang dat de rest van de oudestraat het nu helemaal wel kan vergeten.maar is niet alleen een probleem van neede ,maar voor alle kleine plaatsen denk ik.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven