Gasfles ontploft op camping: 3 gewonden

HAARLO – Kamperende tieners van 15-17 jaar uit Deventer kregen dinsdagavond 20 augustus tegen 18.30 uur de schrik van hun leven. Ze waren aan het kamperen op camping Groot Willink aan de Hogebrugweg in Haarlo. Bij het koken ontplofte een gasfles. Dit ging met een flinke knal gepaard. Drie tieners raakten gewond.  Ze liepen onder andere brandwonden op aan benen en rug. Eén tiener raakte in shock. De gealarmeerde brandweer heeft de omgeving afgezet en gecontroleerd. Het sein ”veilig” kon vrij snel gegeven worden. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De overige drie tieners zijn opgevangen. Hun ouders zijn in kennis gesteld.

 

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Gasfles ontploft op camping: 3 gewonden”

  1. heelveel sterkte voor de slachtoffers .ben als de dood voor die gasflessen.kan me nog herinneren dat op een camping in noordijk ook zon ding ontploft is.hier aan de andere kant van neede rammelden de ramen nog in de kozijnen.

  2. dat is toch niet leuk zulke dingen als je fijn aan het vakantie vieren bent sterkte jonge lui

  3. Dit was zo’n gas setje van de Action met van die gas busjes die door een soort schuif systeem aangesloten wordt en als dit niet lekker zit gaat hij lekken.

  4. Hartelijk dank, ik ben één van de slachtoffers en kan jullie vertellen dat we alle drie nog wel flink pijn hebben, hoewel één wat minder.

  5. Als inspecteur bij de NVWA zou ik graag in contact komen met de slachtoffers om precies te vernemen wat er is gebeurd en om eventueel nader onderzoek te doen.
    De NVWA houdt toezicht op de veiligheid van consumentenproducten, waaronder ook kampeergastoestellen.
    Contact kan worden opgenomen via de website van de NVWA of via 0800-0488.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven