Jongens zwaar mishandeld bij botsauto’s

NEEDE – Politie Berkelland stelt een onderzoek in naar de verdachten van een ernstige mishandeling op de Needse kermis. Dit gebeurde op zaterdag 24 augustus en één van de slachtoffers is opgenomen in het ziekenhuis in Enschede. Getuigen kunnen bellen met 0900 – 8844. De politie kreeg even voor 23.00 uur een melding dat enkele jongens bij de botsauto’s mishandeld waren. De slachtoffers waren gevlucht en werden met bebloede gezichten aangetroffen. De tieners waren behoorlijk overstuur en twee van hen werden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een 15-jarig slachtoffer kon na behandeling weer naar huis. Het 17-jarige slachtoffer is opgenomen voor een operatie.

De verdachten voldoen aan het volgende signalement: beiden worden geschat op 17 of 18 jaar. De grootste is 1.90 m., hij heeft zwart opgeschoren haar en droeg een lange “bontjas” tot boven de knie met een bontkraag. De andere jongen heeft een breed postuur en heeft kort blond opgeschoren haar. Ook wordt er nog gesproken over een derde dader met zwart haar die gekleed zou zijn in een fel blauw T-shirt.

De politie doet een dringend beroep op getuigen om zich te melden. Dit kan via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000

Deel dit artikel:

17 gedachten over “Jongens zwaar mishandeld bij botsauto’s”

 1. niet normaal meer.even lekker naar de kermis en je komt in ziekenhuis terecht.moet toch niet zo moeilijk zijn om die daders tevinden.vooral bij die lange bontjas komen bij mij al een paar personen naar voren.en dat in de zomer.maar getuigen genoeg neem ik aan.sterkte voor de slachtoffers

 2. waar is de politie dan geweest ze zeggen toch altijd dat ze rond rijden en lopen tijdens de sen maar als er wat aan de hand is zijn ze er niet

 3. @eibergenaar

  zal me niks verwonderen dat er een eibergenaar bij betrokken is.kijk er niet raar van op als het zo is.van horen zeggen is er iemand uit eibergen gesignaleerd die wel aardig in de buurt komt van signalament.maar kan ook zomaar iemand anders zijn,hopelijk word de dader snel gevonden.

 4. Voordat we naar elkaar wijzen, eerst even afwachten of ze de daders vinden. Kreten van ” typisch Neede ” slaan natuurlijk nergens op wekt alleen maar irritatie op.

 5. Kan me niet schelen waar ze vandaan komen als ze maar gepakt worden, is toch te gek om los te lopen dit.. Oppakken die zooi.

 6. Triest triest triest, ook de reacties van mensen die met hun vinger gaan wijzen.

  Eibergen had dat weekend hun eigen kermis en had men niks te zoeken in Neede.

  Tegen 23uur was men bezig met het afbreken van de kermis en hebben die mensen toch wat moeten zien/horen?

 7. Direct afvoeren naar een strafkamp dit soort schorum !
  In Eibergen lopen ook van die lieverdjes rond met drugs en alcohol in hun uitgeteerde lijfjes. Ze stellen weinig voor overigens, het zijn nullen in de maatschappij.

 8. Het klopt wat hier gezegd word dat er jongeren uit Eibergen waren in Neede. Of die hier wat mee te maken hebben is maar de vraag. De reactie dat dit weer echt Neede is, slaat gewoon nergens op. In Eibergen hebben ze het zelfde probleem als in Neede. In Borculo is mij bekend van hangjongeren bij het gemeentehuis. Dit wil niet zeggen dat deze jongens er wat mee te maken hebben. Maar ga niet beweren dat jullie dorpje beter is, want dat gezeur en gezeik veroorzaken vaak deze dingen. De jongens die dit hebben gedaan, zullen vast wel gepakt worden.

 9. @joost

  toch niet helemaal bij de tijd joost.eibergen was ruim aanwezig.wie wil er nou niet in neede feestvieren.

 10. dan moeten het bijna wel knapen zijn die hangen op straat.want nette brave kindertjes die thuis zitten zijn niet bekend.ja bij de gymles e.d

 11. Ze moeten eens 1 beter onderzoeken. Nadeel dat je in een dorp woont: je naam wordt 1x geroepen bij zoiets en je bent meteen de pineut

 12. Mensen laten we eerlijk zijn.. wat er is gebeurd is niet goed te praten !. Maar vergeet niet dat mensen fouten maken in leven

  Ik vind persoonlijk dat mensen zich niet mee moeten mengen.
  Want de helft van de ouders hier op de site heeft haar of zijn kind wel is opgehaald bij de politie ..

  Gr stefan jeremic

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven