Jongeren presteren tijdens de kermisloop

kop-beterEIBERGEN – Het was zondagmiddag flink afzien tijdens de kermisloop in Eibergen. Jong en oud werkte zich in het zweet. Het parcours ging door het dorp, over de Maat en langs de Berkel. Voor de meesten was het meedoen belangrijker dan het winnen. Maar toch werden er knappe prestaties behaald. Neem bijvoorbeeld Connor Kluivers die bij de jongens tot 12 jaar eerste werd. Ger Dijkstra kon hem op de fiets bijna niet bijhouden (zie foto). Zijn zusje Merrin won bij de meisjes tot en met zes jaar. Bij de volwassenen ging Ruud Schurink met de eerste plaats naar huis (tijd 17.10). Bij de dames won Diane Luijrink (20.48). Andere uitslagen: Femke Penterman (1e meisjes tot 12 jaar), Nauk ten Tije (1e jongens tot zes jaar). Door het mooie weer stonden er vele toeschouwers lang de weg.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3986]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jongeren presteren tijdens de kermisloop”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven