Kermis: Hulshof maakt anti-kater bonbon

EIBERGEN – Chocolatier Hans Hulshof uit Eibergen zit altijd vol fratsen! Afgelopen vrijdagavond heeft de Eibergse ondernemer een bijzondere bonbon gepresenteerd tijdens de bedrijvenborrel. ”Inge Laninga vroeg via Facebook of ik een anti-kater bonbon kon maken voor de kermis. Ik hou wel van gekheid en al snel ging ik aan de slag.” In de bonbon zit ei, spek, Red Bull. Bovenop het snoepje zit een paracetamol. “Ik heb de microfoon gepakt en Inge in het zonnetje gezet. Ze vond het helemaal geweldig. Ze had niet gedacht dat ik serieus op haar verzoek in zou gaan. De aanwezigen moesten enorm lachen om de grap.” De buurman van Hulshof – apotheker Martijn Brummelhuis heeft meegeholpen met de ‘productie’ van de anti-kater bonbon. “Misschien wordt de bonbon wel een hit tijdens de kermis. Als ik maar geen hoofdpijn krijg”, grapt Hans.

Foto’s Hulshof Pictures:
[nggallery id=3982]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kermis: Hulshof maakt anti-kater bonbon”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven