Maïsdoolhof bij ‘De Melktap’ is geopend

GEESTEREN – Wat later als voorgaande jaren is deze week het maïsdoolhof bij “De Melktap” in Geesteren open gegaan. Het doolhof heeft de vorm van een voetballende muzikant. ”We hebben gekozen voor een voetballende muzikant omdat zowel de voetbalvereniging  G.S.V .”63 alsook muziekvereniging Ammicitia, allebei uit Geesteren,  dit jaar een jubileum te vieren hebben”, zegt Wily Erinkveld.  Begin april is het land geploegd  en half april is de mais gepoot.

In mei is het doolhof uitgezet door middel van g.p.s. (Global Positioning Systeem).  In het doolhof is een uitkijktoren. Van hieruit kan men over het maisdoolhof heenkijken en aan de andere kant heeft men een mooi uitzicht over het Boerengolfparcours. Tijdens de wandeling door het doolhof kom je enkele vragen tegen die betrekking hebben op voetbal, muziek, Boerengolf en op de landbouw (educatief).

”Na het bezoek aan het maïsdoolhof kunt u “Uutblaozen”op ons terras. De jeugd kan nog genieten op de air-trampoline en speelweide.” Het maïsdoolhof bij “ De Melktap” in Geesteren is elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Maïsdoolhof bij ‘De Melktap’ is geopend”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven